Adviesraad Sociaal Domein weer op sterkte

Dit item is verlopen op 18-01-2019.
Op de foto v.l.n.r. Wim de Visser, Lois Snijder, Riekelt Woort, Anneke van Urk, Ankie de Boer, Meindert van den Berg, Dittie Hoekstra

Met de toevoeging van drie nieuwe leden is de Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Urk weer op volle sterkte gekomen. Door de toevoeging van Meindert van den Berg, Anneke van Urk en Riekelt Woort bestaat de Adviesraad nu uit 7 leden. De adviesraad adviseert de gemeente gevraagd en ongevraagd op het gebied van het sociaal domein. De adviesraad is onafhankelijk en stelt zijn adviezen op vanuit het perspectief van de inwoners op Urk.

Om hun werk goed uit te kunnen voeren is een goed contact met de achterban voor de adviesraad belangrijk. De achterban zijn de cliĆ«ntenraden van zorg- en welzijnsinstellingen, belangenorganisaties, ouderenbonden, diaconie, vrijwilligersorganisaties maar ook de zorgverleners en zorgaanbieders zelf. Door het consulteren van de achterban kan de adviesraad waardevolle informatie over met name knelpunten en wensen zichtbaar maken.

Op de foto v.l.n.r. Wim de Visser, Lois Snijder, Riekelt Woort, Anneke van Urk, Ankie de Boer, Meindert van den Berg, Dittie Hoekstra.

  • Lees voor