Lotingbijeenkomst Oranjewijk 3e fase

Dit item is verlopen op 31-01-2019.
lotingsbijeenkomst oranjewijk 3e fase

Lotingsysteem starters- en levensloopbestendige woningen

De loting is verplicht voor de starterswoning en de levensloopbestendige woningen. Niet iedere woning komt in aanmerking voor het lotingsysteem, het bouwbedrijf en de gemeente besluiten welke woning er eventueel buiten het lotingsysteem wordt gehouden. Het lotingsysteem is niet van toepassing voor appartementen, twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande woning.

Loting bijeenkomst nog niet bekend

De toewijzing van de woningen aan de kopers vindt plaats via een lotingsysteem. De loting valt onder de verantwoordelijk van de gemeente en zal onder toezicht van de notaris worden verricht. De verwachting is dat de eerste lotingbijeenkomst medio maart 2019 zal plaatsvinden. Vooraf wordt de inschrijver in de gelegenheid gesteld om zich in te schrijven.

Voorwaarden inschrijving woningen

Voor de inschrijving van de starters- en levensloopbestendige woningen zijn een aantal voorwaarden opgesteld. De voorwaarden en de inschrijfformulieren worden bekend gemaakt zodra er vaststaat wanneer de lotingbijeenkomst plaats zal vinden. Het inschrijfformulier moet door de inschrijver zelf bij de gemeente Urk worden ingediend.

Het is dus nog niet mogelijk om je nu al in te schrijven! De Gemeente zal, op de voor haar gebruikelijke wijze (publicatie in Urkerland en op de gemeentelijke website) belangstellenden zo snel mogelijk informeren zodra de datum van de lotingbijeenkomst bekend is.

  • Lees voor