Triade Vitree en gemeente Urk trekken gezamenlijk op

Dit item is verlopen op 31-01-2019.
ondertekening intentieverklaring Triade Vitree en gemeente Urk

Urk groeit en bloeit. De gemeente heeft grote ambities en de nieuwe wijk Schokkerhoek is daar een mooi voorbeeld van. Door de uitbreidingsplannen ontstaan er diverse mogelijkheden voor nieuwe huisvesting in deze wijk. Triade Vitree ziet dit als een mooie kans en gaat samen met de gemeente onderzoeken of het haalbaar is om te verhuizen naar de Schokkerhoek.

Triade Vitree doet een haalbaarheidsonderzoek

Triade Vitree heeft aan de Urkerweg het activiteitencentrum De Stekplek. De Stekplek is een polderboerderij die is omgebouwd tot een activiteitencentrum voor o.a. mensen met een verstandelijke beperking en een kinderboerderij. Ter hoogte van de Stekplek komt een derde brug met een rotonde voor de aansluiting naar de nieuwe wijk. Met de komst van de rotonde op het terrein van de kinderboerderij is gezamenlijk onderzocht of er andere mogelijkheden voor de kinderboerderij zijn.

Ondertekenen van de intentieverklaring

De gemeente en Triade Vitree hebben diverse gesprekken gevoerd over de plannen, wat heeft geresulteerd in een intentieovereenkomst. Door deze verklaring spreken Triade Vitree en gemeente Urk naar elkaar uit dat er wordt onderzocht of de plannen een haalbaar karakter hebben.