Wethouder Brouwer reikt bijzonder beeldje uit

Dit item is verlopen op 26-02-2018.
Wethouder Freek Brouwer overhandigt een bijzonder Urk beeldje, wat de zorg op Urk uitbeeldt, aan Gerdie Brouwer en Eline Quist van Progress Flevoland

Waardering voor Urker zorg

De vele veranderingen in de zorg brengen wethouder Freek Brouwer er vaak toe om ook zelf eens een kijkje te nemen bij de organisaties. Afgelopen donderdag bracht hij een bezoek aan Progress Flevoland. De waardering voor het vele werk bracht hij over door het overhandigen van een bijzonder beeldje.

Het Urker bedrijf Progress biedt specifieke hulp op het gebied van leren, gedrag en opvoeding. En daarmee is de GGZ-praktijk een belangrijke partner voor de burgers, huisartsen en onderwijs. En daarmee dus voor gemeente Urk.

Wethouder Freek Brouwer “We waarderen als partijen nieuwe initiatieven willen ontplooien, maar vooral ook de samenwerking concreet vorm wil geven. Zo heeft Progress Flevoland onlangs de krachten gebundeld met het Centrum voor Jeugd en Gezin en Re-move voor wat betreft het brede aanbod van groepstrainingen aan kinderen.” De wethouder kwam dan ook niet met lege handen, want hij overhandigde Gerdie Brouwer en Eline Quist een bijzonder Urk beeldje, wat de zorg op Urk uitbeeldt.